Translate

Friday, June 9, 2017

June 14--Chapter 11

Homework: Please answer the questions below based on your level--remember continue to challenge yourself!

Question 1: From where does the Hotel Filosoof take its name? (p.157)
Question 2: What is the truth about the suit that Augustus is wearing in Amsterdam? (pp.166-167)
Question 3: Where did Augustus meet Caroline? (pp.172-173)
Question 4: Why was Augustus nervous at take-off? (p.147)
Question 5: Why did Augustus remain Caroline’s boyfriend? (p.175) 


Level 1: Answer 2 out of 5 questions. Please answer in complete sentences (at least 2 sentences).
Level 2: Answer 3 out of 5 questions. Please answer in complete sentences (at least 3 sentences).
Level 3: Answer 4 out of 5 questions. Please answer in complete sentences (at least 2 sentences).

*ALL HOMEWORK MUST BE SIGNED BY A PARENT.**
DEAR PARENT/GUARDIAN, 
PLEASE REVIEW AND SIGN YOU CHILD'S HOMEWORK DAILY. 
MS. YIP

PARENT SIGNATURE: ____________________________
DATE: __________________________________________


SPANISH TRANSLATION: 
Tarea: Por favor, responda las siguientes preguntas basándose en su nivel - recuerde que continúe desafiándose a sí mismo!

Pregunta 1: ¿De dónde toma su nombre el Hotel Filosoof? (P.157)
Pregunta 2: ¿Cuál es la verdad sobre el traje que Augustus lleva en Amsterdam? (Pp.166-167)
Pregunta 3: ¿Dónde encontró Augustus Caroline? (Pp.172-173)
Pregunta 4: ¿Por qué Augustus estaba nervioso al despegar? (P.147)
Pregunta 5: ¿Por qué Augustus fue el novio de Caroline? (P.175)

Nivel 1: Responda 2 de cada 5 preguntas. Por favor, conteste en oraciones completas (al menos 2 oraciones).
Nivel 2: Responda 3 de 5 preguntas. Por favor conteste en oraciones completas (al menos 3 oraciones).
Nivel 3: Responda 4 de 5 preguntas. Por favor, conteste en oraciones completas (al menos 2 oraciones).

* TODOS LOS TRABAJOS DE TARJETAS DEBEN SER FIRMADOS POR UN PADRE. **
ESTIMADO PADRE / TUTOR,
POR FAVOR REVISE Y FIRME LA TAREA DIARIA DEL NIÑO.
SRA. YIP

FIRMA DE LOS PADRES: ____________________________
FECHA: __________________________________________

No comments:

Post a Comment